„Włoskie smaki” – raport z pobytu grupy drugiej

Na stronie internetowej instytucji pośredniczącej EProjectConsult „A Rocca” opublikowany został raport podsumowywujący pobyt II grypy na praktykach zagranicznych w maju 2017r. na Sycylii.

Znaleźć go można pod tym adresem:  

http://www.eprojectconsult.com/erasmus-2017-poland-gastronomy-it-and-hotel/  

Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia strony i zapoznania się z zamieszczonymi na niej materiałami. Jednocześnie przypominamy uczniom o trwającej w dalszym ciągu rekrutacji do projektu „Włoskie smaki – nowe doświadczenia zawodowe szansą na regionalnym i europejskim rynku pracy”, który jest realizowany w ramach projektu „Staże zagraniczne dla uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz mobilność kadry kształcenia zawodowego” i współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Osoby zainteresowane udziałem w projekcie prosimy o zgłaszanie się do Magdaleny Krawczyk-Wolny.

Zespół projektowy

(Visited 13 times, 1 visits today)